Karin kara 

Orgid Pure

Follow The Signs of your Heart & Intuition

Soul Healing & Regressie

Je bent nieuwsgierig en je bent sensitief van aard.

Je zoekt een oplossing of wil meer weten waarom je reageert zoals je bent. Je zoekt - andere - manieren om met jezelf en je omgeving om te gaan. Je wilt je (weer)  happy en ontspannen voelen. 

Misschien heb je een lichamelijke en/of psychische klacht of een probleem waar je al een tijdje mee rond loopt of waarvan gezegd is dat het niet op te lossen is of ben je nog steeds niet afdoende geholpen ondanks hulp van een andere professional. 

Je wilt op een andere wijze benaderd worden, je wilt herkenning, erkenning voor wie jij bent! Totaal,helemaal. De verschillende aspecten van je veelzijdigheid en creativiteit naar voren laten komen. De erkenning van wat er nu of in het verleden speelde.
 
Je zoekt iemand die jou ziet voor wie jij -werkelijk- bent in al je facetten! Die jou faciliteert om in je eigen kracht te gaan staan.
Te stralen en te voelen vanuit je hart en ziel zoals dat precies past bij jou.

Je wilt meer te weten komen over je gevoelens en je wilt manieren leren om jezelf te helpen in je kracht te blijven staan. Leren wat er voor nodig is om je probleem, issue, op te lossen of er beter mee leren omgaan op een gedegen, gegronde en geaarde manier, intuïtief de wereld tegemoet te treden vanuit een liefdevol hart en ziel.
Soul Healing 

Een energiebehandeling kan plaats vinden op een bed of vanuit een stoel. 

* Ik stel je op je gemak en leer je hoe je je in eerste instantie goed kunt ontspannen en aarden. Dat is de basis voor elke verandering.
* Hoe je blokkades*(spanningsvelden, fysieke, emotionele, mentale en spirituele pijnplekken) en goed stromende plekken kunt opmerken in je lichaam en in je energieveld. 

* Hoe je deze blokkades kunt ontmantelen en de energie weer vrijelijk door je lichaam kunt laten stromen.

* Hoe je je contact met de aarde herstelt en je energieveld uitbreidt. Bewust ademen en energie aantrekken.

* Wat chakra's en je eigen energieveld (aura)  aan informatie hebben, waarmee jij meer kennis en inzicht over jezelf krijgt en de buitenwereld.

* Hoe je rust en balans houdt in de hectiek van het dagelijks leven.
* Hoe je steeds meer kunt opmerken en leven vanuit je hart en ziel.

* Wat jouw mooie sensitiviteit aan kwaliteiten met zich mee brengt. 

Tijdens de behandeling, kan het zijn dat ik je fysiek aanraak, veel werk ik boven of in je energieveld met mijn handen of via mijn mind en intuitie (3e oog). 

Door blokkades* (samen met jou) te ontmantelen en goed stromende energievelden met elkaar te verbinden, ontstaat er een gevoel van innerlijke verbondenheid, balans en rust. Welke je zelf steeds beter kunt opmerken en behouden. 

Regressie 

Regressie betekent letterlijk teruggaan in de tijd. Regressie is een energiebehandeling waarbij je vastzittende (bewust en onbewust) belastende patronen, emoties, herinneringen en overtuigingen in lagen loslaat, dat wat het eerste bovenop lag (in de tijd) word geïntegreerd in je energieveld. 

Het teruggaan in de tijd kan levens (of dit leven) overstijgen; dit gebeurt bij volledige bewustzijn en op basis van afspraken.
Het kan dus dat je bepaalde zaken uit vorige levens spontaan meeneemt in je behandeling, afhankelijk van het te helen gebied. 

Resultaten kunnen zijn:
*Je voelt rust in je lichaam en hoofd, (innige) verbondenheid met jezelf en je lichaam.
* Meer harmonie in je leven.
* Het thema is inzichtelijk gemaakt.
* Je balans tussen denken en voelen is hersteld of verbeterd.
* Inzicht in de oorzaak van je lichamelijke en emotionele klachten/problemen.
* Je bent geaard en beter bestand tegen prikkels van buitenaf.
* Het zelfhelend vermogen van jouw eigen lichaam wordt gestimuleerd om optimaal te functioneren.

Investering:
1 sessie (max.1,5 uur)  90 euro incl. btw  + kort voorgesprek (gratis). 
Bij 3 sessies of meer een aantrekkelijke korting.


Testimonials
Een greep uit de ervaringen
Lieke
Ik kwam bij jou  omdat ik maar pijn op mijn hart had. Ik was al bij doktoren in ziekenhuizen geweest en er waren ook foto'genomen. Niks konden ze vinden. En jij zei simpelweg je hebt gewoon hartpijn. Kon het zo simpel zijn dacht ik?  Al tijdens de 1e healing en regressie kwamen er flarden terug van een traumatische gebeurtenis en na de andere healings knapte ik gaandeweg op.

 Je bent heel betrokken en inlevend Karin en tegelijk zie je verbanden die levens overstijgen die je zo herkenbaar en simpel kan uitleggen. Ik vind het zo frappant het klopt altijd. Wat een gave!  Je heb mij meer geleerd over mijn lichaam en emoties. Niks oppotten en gaan praten dan ontspant je lijf zeg je dan.  Nu weet ik wat  het is om te ontspannen, hoe je dat kan doen en  hoe je jezelf vragen kan stellen. Door jouw geduld en praktische oefeningen, heb ik geleerd om mijn grenzen duidelijk aan te geven en te kiezen wat voor mij goed voelt.  Ik wou dat ik  dit eerder had geweten. Dank je Karin. 

Hedwig
Beste Karin het is nu ruim een jar geleden dat ik bij jou kwam, eerst heb ik de training mindfulness gedaan bij jou en daarna individuele sessies. 
Jouw sessies hebben mij zoveel inzicht gegeven. Ik was toe aan verandering maar wist niet hoe of wat. Ik ben inmiddels van baan veranderd en ik heb 2 cursussen gevolgd. Het heeft mij een rijker mens gemaakt. Ik kan iedereen die begeleiding zoekt aanbevelen om bij jou te komen. Dank je wel daarvoor.