Karin kara 

Orgid Pure

Follow The Signs of your Heart & Intuition

Retreats


Ibiza Retreat van 24-30 juni - Step into your own light - zijn nog een paar plekjes vrij. 
Kijk op www.karinkara.nl

Voor mensen die op hun eigen manier een basis willen leggen om te leven vanuit (eigen-) liefde, passie en lichtkracht. Onvergetelijk retreat. Diepgaande ervaringen, inzicht en wijsheid ook als je weer thuis bent. Contacten met gelijkgestemden. 

All-In 7 dagen lang, verblijf, gezonde en lekkere maaltijden en bijzondere activiteiten, behalve je vliegticket, verzekeringen en je zakgeld. Kijk gauw. Ben je toe aan rust, tijd voor jezelf, verandering? 

Graag wil ik jou en anderen die mogelijkheid geven.

Wat kies jij om werkelijk even op adem te komen en uitgerust met hernieuwde energie en nieuwe inzichten weer terug te keren naar huis. Hoe zou dat zijn om jezelf dat te gunnen?

Even bij je partner, gezin of drukke sociale leven weg? 

Leren omgaan met stress in je dagelijkse leven. Vooral als jij hooggevoelig bent (geworden) voor de indrukken en de eisen van het dagelijkse leven. In je privé- of werkleven, je eigen bedrijf of als moeder en vrouw die alles probeert te managen.

Een heel weekend of hele week weg, op een plek waar het goed voelt, een mooi en krachtig natuurgebied, zon, zee of meer, luxe om je heen en alle andere goede voorzieningen om jouw retraite tot een oase van ontspanning, rust en inzicht te maken.

 Terugkeren met hernieuwde energie, kennis en inzicht hoe jij om kan gaan met de stress in jouw dagelijks leven en sneller tot ontspanning komt. In balans blijven met gemak en plezier.

Alleen met mij of met een groepje (max. 8) gelijkgestemden op een mooie plek. Zoals het jou uitkomt. 
Om vakantie, ontstressen, actie en ontspanning te combineren. Om er totaal even uit te zijn en jezelf te laten verzorgen. 

Om een opening te maken voor een bepaald  persoonlijk onderwerp, probleem, issue,  levensthema. 


Om (weer ) te genieten van jezelf, van de personen waar je van houdt, de dingen waar jij happy van wordt. 

Inzicht in jouw hooggevoeligheid in relatie tot je gronding en aarding, hartverlangens en de stress in je huidige leven.

Elke ochtend en avond wordt er Do-In Yoga en verschillende soorten meditaties gegeven. Stresshantering en mindful en heartful leven wordt voor ieder inzichtelijk gemaakt door de dagelijkse (eenvoudige) Do-In Yoga oefeningen, persoonlijke toelichting en coaching.

Laat je in de watten leggen met heerlijk gezond, smakelijk en creatief bereide biologische (buffet-)maaltijden en smoothies. 

‘s Middags ben je vrij om van je vakantie te genieten of boek eens een sessie voor een persoonlijke reading en healing of uit het aanbod wat er dan op die locatie aanwezig is.

Graag tot ziens in mijn praktijk in Drunen, of één van de prachtige retreat locaties in Zeeland of Zuid Europa. Binnenkort komt hier meer informatie over waar precies.

With heartful greetings,
 
Karin Kara