Karin kara 

Orgid Pure

Follow The Signs of your Heart & Intuition

Over Karin Kara

De kracht van keuze vanuit je hart en intuitie? Ben jij er klaar voor?

Ben jij klaar om te kiezen voor jezelf?  Je eigen pad te bewandelen?
Wat kies jij om werkelijk op adem te komen en uitgerust met hernieuwde energie en nieuwe inzichten weer terug te keren naar huis?

Even bij je partner, gezin of drukke sociale leven weg? 
Er uit breken gebeurt al als je kiest voor 1 of meerdere stressrelease- en ontspanningssessies.
Coaching-wandeltraject  of Yoga- en ontspanningslessen particulier of in een groep?

Kies je nu echt om te dealen met die stress in je dagelijkse leven en je hart  te openen voor je werkelijke verlangens en wensen. Klaar voor transformatie in een korte tijd? 

Hoe doe je dat en wat past bij  jou?

Vooral als jij supersensitief bent (geworden) voor de indrukken en de eisen van het dagelijkse leven. Je wilt wel en zoekt nog steeds het goede moment? 
In je privé- of werkleven, je eigen bedrijf of als moeder en vrouw die alles probeert te managen? 

Blij en opgewekt de dag beginnen, weer genieten van dingen.  Ontspannen in lijf en hoofd? Transformatie proces, houden van jezelf en je lijf. Acceptatie dat jij er mag zijn met al je kwaliteiten, gaves, en verlangens?


Focus houden op waar  jij blij van wordt? Het kan echt!


Gesproken vanuit mijn eigen ervaring  heb ik in de loop der jaren allerlei  behandelingen, coachings en retreats  gedaan om  beter in mijn vel te komen zitten en te blijven.  Om te putten vanuit mijn eigen kracht; mijn eigen weten, mijn levenservaring, mijn hoog-gevoeligheid en mijn intuïtie. 


Om uiteindelijk te leren dat alles al in jezelf  zit. 


Dat we  keuzes mogen maken vanuit  bewustzijn, gemak en plezier.  En dat stress veroorzaakt wordt omdat je niet echt durft of wilt luisteren naar wat er nog méér mogelijk is. 


Met liefde, compassie en intentie heb ik  allerlei manieren ontwikkeld voor jou om ook naar binnen te gaan, je kracht, eigenheid en creativiteit  te ontdekken voor jezelf, in je persoonlijke leven en in je beroepsleven. Stel je eigen programma samen voor een leven lang plezier. 


With heartful  greetings,


Karin