Karin kara 

Orgid Pure

Follow The Signs of your Heart & Intuition

Ontwikkel jezelf & Coaching

"One's innerbeauty is best revealed in the warmth of your light. Shine it freely" - Maria C. Dawson

Intuïtief en Energetisch Coachen 
Op verzoek en in overleg pas ik intuïtief een manier van coachen toe die bij jou past. Dit kan in de natuur plaatsvinden, in de praktijkruimte of op elk andere locatie. Indien je ook een behandeling wilt zit daar coaching bij.

Hoe kan je rust en balans houden in de hectiek van het dagelijks leven?
Hoe kan je in betrekkelijk korte tijd ontstressen, ontspannen en leven vanuit jouw goede gevoel en happiness? 

Ik stel je op je gemak en leer je hoe je je goed kunt ontspannen en aarden. Dat is de basis voor elke verandering. 

Intuitief coachen wil zeggen dat ik naar aanleiding van je hulpvraag aangeef waar ik Kwaliteiten  EN  beperkingen opmerk.


Energetisch coachen wil zeggen dat ik deze kwaliteiten en beperkingen kan aanwijzen als ontspannen en gespannen energie gedeeltes in je lichaam. 

Je lichaam is belangrijk als aangever of iets goed voelt voor jou of niet. Hiermee kan je je eigen grenzen aangeven.
Je lichaam kun je zien als een kompas die je werkelijke, zuivere intenties, gevoelens en blokkades aangeeft.

* Ik maak gebruik van vloerankers, aarden en energiedoorstroom;
* Ik maak gebruik van systemisch coachen (1 op 1)
* Ik maak gebruik van mijn intuïtie en die van jou. 
* Ik maak gebruik van de informatie van je lichaam en energieveld (readen) en je hulpvraag.

Je leert:

*  Verbinding maken met je goede gevoel en de signalen van je lichaam; hoe herken je dat? Hoe zet je dat om in inzicht in jezelf en je thema's? 

*  Intuitie  (h)erkennnen
*  lichaamswijsheid (h) erkennen
*  Blokkades (h)erkennen
*  Je authentieke zelf (h) erkennen
*  Loslaten, ontspannen en jezelf  versterken op je werkelijke intenties, authenciteit, je doelen, happiness.


Natuur en Wandel Coaching

Je legt op een natuurlijke manier je "roots" bloot; je komt dichter bij  je werkelijke verlangens, wensen, intenties, kwaliteiten en vaardigheden. 

Als je niet in een kamer stil wil zitten  dan is deze manier van coachen  een mooi alternatief. 
Natuur en wandel coaching is een prachtige,  zeer krachtige, creatieve  en intuitieve vorm van coaching waarbij de natuur als inspiratiebron wordt gebruikt .We wandelen in het prachtige bos en natuurgebied van de Loonse en Drunense Duinen.
Ik maak gebruik van de natuur om je te laten zien hoe je jezelf tot rust kunt brengen, ontstressen in een betrekkelijk korte tijd en tevens de natuur kan gebruiken om tot meer inzicht in jezelf, je situatie, je bedrijf of relaties te komen.

* Ik maak gebruik van de 5 elementenleer, water, hout, vuur, aarde en metaal. Eenvoudig te leren.
* Ik maak gebruik van de energie en betekenis van de natuurelementen, zodat ze verhelderend werken om tot inzicht te komen  in jezelf, je relaties, je werk, je studie, je leven, actuele gebeurtenissen of je bedrijf.

Je leert om:
* balans aan te brengen in het gebruik van je intuïtie en logisch verstand. 
*  Je doet inspiratie, wijsheid,  inzicht, kracht en creativiteit op, contact met je werkelijke  intenties, drijfveren en  goede gevoel.
* Je leert op een natuurlijke en ontspannende manier te lopen en te wandelen.
* Rust in jezelf krijgt hierbij aandacht. Lopend of zittend. 
* We maken gebruik van Do-In  Yoga rek- en strekoefeningen, meditatief lopen, bewegen en zitten en een "bewuste in- en uitademing om te ont-stressen. 


Access Consciousness™ Verbal Processing


Access Consciousness Verbal Processing is een manier van coachen om je energetisch bewust te laten worden en voorziet in praktische tools om met energiestromen in jezelf en je omgeving om te gaan. 


De tools van Access Consciousness™ Verbal Processing zijn er om je: 


1. bewust te maken van de energie  en blokkade , 

2. deze naar voren te halen en 

3. - zonder oordeel - de energie verdichting of blokkade op te lossen "te clearen". Door meerdere clearings ontstaat er meer bewustwording, ruimte, energie, lichtheid en vreugde. 

Je omzeilt het gedetailleerde inhoudelijke aspect want dit ligt immers al besloten in de energie die je net gecleared hebt.


Alles is energie. Energie kan als "licht" of als "zwaar" worden ervaren. 

Ervaringen, emoties en (beperkende) gedachten van onszelf en anderen zijn in feite verdichtingen van energie met die informatie. Dit kun je (leren) lijfelijk opmerken of voelen.


Hoe vaker wij (beperkende) gedachten, emoties of angsten blijven herhalen of erin blijven hangen, hoe meer deze energie zich samenpakt en aanwezig is in de vorm van een energieblokkade bij de persoon.


Dit kan een persoonlijke blokkade zijn en soms kan het ook een collectieve blokkade zijn. 

Meer personen ervaren bewust of onbewust dezelfde blokkade. Ze hoeven daarvoor niet bij elkaar te zijn. Het kan ook zijn dat de (collectieve) blokkade is blijven "hangen" op bepaalde plaatsen buiten of binnen in gebouwen en huizen.


Mensen en kinderen kunnen dit ervaren, onbewust of bewust als een bepaalde sfeer, gemoedstemming of sterke emotie. Dieren reageren hier veel bewuster op dan de mens. 


Testimonials 

Een greep uit de ervaringen 

Julia

Ik was best wel onzeker  en dat belemmerde mij in het dagelijks leven. Ik had heel veel spanningen bij mij waar ik maar niet vanaf kwam , ik kon mij daardoor niet goed ontspannen. Ik liep altijd maar door in mijn gezin en op mijn werk. Ik was  vaak ziek en had maag - en hoofdpijn klachten. Via vrienden kwam ik bij toeval in contact met Karin. En toen merkte ik pas het verschil. Na jouw coaching en behandeling voelde ik mij veel ontspannerder. 


MIjn klachten verdwenen gaandeweg het traject van 4 coachings. Mijn zelfvertrouwen heeft zo'n boost gekregen, ik ben nu zoveel zekerder van mezelf. Je gaf mij hele praktische tips en handvaten. Je sloeg de spijker op de kop met je mooie liefdevolle reading. Ik ben zo blij hiermee. Nu weet ik je te vinden  als het weer wat minder gaat. Jij zegt dat ik daar niet van uit moet gaan maar het is in ieder geval een geruststellende gedachte DAT je er BENT.


Suzan

Wat fijn om te wandelen en gecoached te worden. Karin , toen je het voorstelde  merkte ik dat ik het  eigenlijk wel  spannend vond. om het eens te proberen. k was nieuwsgierig. Juist ik die de neiging had om passief te raken als dingen in mijn leven ingewikkeld worden  koos om  wandelend gecoached te worden.


Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Maar het viel achteraf zo reuze mee. Tijdens de 1e wandeling moest ik even wennen en bij de 2e raakte ik gewend aan je manier van  werken. Wat ik vooral heb geleerd is durven mijn grenzen te verleggen, in actie komen, en durven te voelen wat het met mij doet. Een hele overwinning. 


Margreet

Na een burnout en een nieuw traject richting mijn werk zocht ik extra coaching omdat ik mij nog niet helemaal klaar vond om weer te gaan werken. 

Snel prikte je door naar de werkelijke reden van mijn twijfel. Zeer bijzonder hoe je dat deed. Je bent een lief, open-minded en mild persoon. 


De meditaties, yoga-oefeningen en coachings  hebben mij werkelijk  de ontspanning gegeven, en haalde mij uit mijn hoofd.  Mezelf uit het drama halen zoals  jij dat noemt  vind ik nog lastig, het terug sturen van energie geeft verlichting en ruimte. Dank je voor je alle lessen die ik heb geleerd en de ontzettend fijne coachings. Liefs