Karin kara 

Orgid Pure

Energetische en psychische empowerment


The purpose of life is to know, to love and to trust yourself. - Be Yourself -Ben je toe aan rust, tijd voor jezelf, verandering?

Graag wil ik jou en anderen die mogelijkheid geven.

Wat kies jij om werkelijk even op adem te komen en uitgerust met hernieuwde energie en nieuwe inzichten weer terug te keren naar huis?

Hoe zou dat zijn om jezelf dat te gunnen?

Even bij je partner, gezin of drukke sociale leven weg? 
Er uit breken gebeurt al als je kiest voor 1 of meerdere stressrelease- en ontspanningssessies.
Coaching of Do-In Yoga lessen in je eigen omgeving of hier in Drunen.

Kies je nu echt om te dealen met die stress in je dagelijkse leven en je hart  te openen voor werkelijke verlangens en wensen. 

Vooral als jij hooggevoelig bent (geworden) voor de indrukken en de eisen van het dagelijkse leven. 
In je privé- of werkleven, je eigen bedrijf of als moeder en vrouw die alles probeert te managen.
 

Blij en opgewekt de dag beginnen, weer genieten van dingen.  Ontspannen in lijf en hoofd?

Focus houden op waar  jij blij van wordt? Het kan echt. Gesproken vanuit mijn eigen ervaring  heb ik in de loop der jaren allerlei  behandelingen, coachings en retraites  gedaan om  beter in mijn vel te komen zitten en te blijven.  Om te putten vanuit mijn eigen kracht; mijn eigen weten, mijn levenservaring, mijn hoog-gevoeligheid en mijn intuïtie. Om uiteindelijk te leren dat alles al in jezelf  zit.


Dat we  keuzes mogen maken vanuit  bewustzijn, gemak en plezier.  En dat stress veroorzaakt wordt omdat je niet echt durft of wilt luisteren naar wat er nog méér mogelijk is. 


Met liefde, compassie en intentie heb ik  allerlei manieren ontwikkeld voor jou om ook naar binnen te gaan, je kracht, eigenheid en creativiteit  te ontdekken voor jezelf, in je persoonlijke leven en in je beroepsleven. 


With heartful  greetings,


Karin  


Klik hier om de tekst te bewerken