Karin kara 

Orgid Pure

Follow The Signs of your Heart & Intuition

Blog

Back in your body, heart & soul

Geplaatst op 20 augustus, 2018 om 0:00

Energie van dankbaarheid, helderheid en Ellis

Zo happy ben ik als ik mensen en kinderen weer terug in hun kracht kan zetten, terug in hun eigenheid, terug in hun natuurlijke rust en ontspanning, terug in hun plezier in het leven. Ze kunnen dan weer vooruit en besluiten om nieuwe stappen te maken.

 

Een hele bijzondere energie, die energie van dankbaarheid!

Heel bijzonder voel ik mij als mensen en kinderen je zo openlijk en herhaaldelijk blijven bedanken voor wat je doet. Steeds meer.

 

Elles

- Ze belde mij op of ik nog een plekje voor haar had.

Met spoed als het kon.

Ik ken haar wel, ze had 1,5 jaar geleden de training mindfulness & heartfulness en mindful walking gedaan. Veel meegemaakt en vastbesloten om het roer om te gooien.

En eigenlijk verraste mij haar belletje niet.

 

Nog geen 2 weken geleden kwam zij in mijn gedachten en ik vroeg mij af hoe het nu met haar ging. Ik wenste diep van binnen dat het nog steeds goed met haar ging. Er plooide zich een glimlach en ik kreeg een fijn en warm gevoel in mijn hart.

 

En wat ik al zei, eigenlijk verraste het mij niet. Altijd al zolang ik mij kan herinneren ontmoet ik de persoon binnen een tijdsbestek van 4 weken als ze duidelijk en helder "binnen komen".

 

Ik schrik ook niet, ik heb geen oordeel, ik luister naar haar met al mijn aandacht. Ze heeft vele vragen, ogen die wild bewegen, een tollend hoofd, chaos in haar gedachten, spanning alom en vooral ook in haar lichaam. Chaos in haar leven.

 

"Ze weet niet hoe het nu zover heeft kunnen komen". We praten even, ze zucht en zucht, een zucht van verlichting, de adem gaat dieper, haar lichaam ontspant. Chaos staat aan de voet van verandering. Hoe groter de chaos, hoe groter de verandering kan zijn is mijn ervaring.

 

En nee niet fijn als je leven zo "op zijn kop" staat. Ik weet het.

Wel een mega uitnodiging om meer "los te laten" om "te ontladen" . Ruimte maken voor een mega mooie nieuwe zuivere energie door je lijf,gedachten, gevoelens: je hele leven. Kom maar liggen. Duidelijkheid en antwoorden kunnen komen als er rust en ontspanning is.

 

Overgave, niets hoeft of moet, slechts ontvangen van de liefdevolle energie, rust en ontspanning.

Na de clearing en healing zit ze weer voor mij. Haar ogen zijn nu rustig en ze kijkt mij recht aan, goed geaard en goed gebalanceerd. Ze "voelt" zich oke.

 

- Ik heb nu weer helder hoe ik verder wil -. zegt ze - .

 

Haar dankbaarheid is bijzonder en groot, na elke behandeling.

Deze keer schrijft ze:

 

"Lieve Karin,

 

Dank je wel.

Jouw behandelingen geven zoveel rust en helderheid in mijn lijf en hoofd. Ik zie je graag weer terug. Ik wil je daar immens voor bedanken!

 

En ik vind je oprechtheid en betrokkenheid zo warm en als mens ben je een ontzettend lief en fijn persoon.

 

Ik ben heel benieuwd hoe het nu in den bosch en Ridderkerk zal gaan. Wat mij ook weer een stuk verder zal brengen.

Ik heb geen idee binnen welk tijdsbestek ik daar verbetering mag gaan ervaren.

 

Ik zie je in ieder geval vlg week vrijdag middag (yoga). En vast op een ander moment. Dit is niet mijn laatste behandeling bij je.

 

Groetjes,


Categorie├źn: Geen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

0 reacties