Karin kara 

Orgid Pure

Follow The Signs of your Heart & Intuition

Access Consciousness™

Access Consciousness betekent - toegang tot bewustwording - 

Gary Douglas is de founder van Access Consciousness. 
Een Access Bars behandeling stelt jou in staat om meer te ontvangen (na het ontladen).
Bewustwording en (leren) ontvangen zijn voorwaarden om daadwerkelijk structurele veranderingen in je leven toe te laten en te integreren.

Het gedachtegoed van AC biedt coaching, tools, technieken, bodyprocessen en vragen om lichamelijke, energetische en emotionele patronen te veranderen. Het eerste energetische bodyprocess heet Access Bars.

Access BARS™

Wil je meer rust en ruimte en ontspanning in je lichaam en in je hoofd? Meer ontspanning creëren en houden?

Een dynamisch energetische behandeling waarbij 32 punten op je hoofd zachtjes worden aangeraakt. 

Deze punten bevatten ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. 

Iedere bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. 

Het is een ontspannend proces waarmee je alle aspecten in jezelf loslaat waarin jij bereid bent te veranderen. 

Er zijn Bars punten voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

De bars zijn heel geschikt voor volwassenen en kinderen. Met name hoog sensitieve kinderen  en (jong-) volwassenen kunnen opmerken dat de sessie ontspant en meer rust geeft in hoofd en lichaam. 

Door meerdere behandelingen verdiep je het effect. En kan het, het begin zijn van een een totale omslag in je leven. Hierbij coach ik je hoe je de veranderingen heel concreet in je leven kan inpassen.
Hoe fijn kan dat zijn?

Gun jij jezelf of je kind, je partner, je vrienden of kennissen zo'n behandeling? 
Kom in actie en reserveer een bars-sessie. 

Access Bars behandelingen kun je bijvoorbeeld inzetten bij bijvoorbeeld: 
* stressvermindering * het tot rust brengen van een malend hoofd * beter slapen en fris en vol energie wakker worden * meer rust en balans bij ADD, ADHD en autisme, meer rust vóór, tijdens en na examens * zwangere vrouwen * diepe ontspanning * het laten oplossen van mentale, emotionele, fysieke en energetische blokkades waarin je vast zit * het creëren van meer ruimte en mogelijkheden in je leven en je bestaan.

Investering :
1  barssessie volwassenen (max. 1 uur) 75 euro , 1 kind (tot 13 jaar) 35 euro. 
Na  4 of 8 sessies een aantrekkelijke korting. Door regelmaat verdiept het effect op lichaam en psyche. 


Testimonials


Een greep uit de reacties van deelnemers.


Femke

Ik was zo onrustig door privé omstandigheden. Ik kreeg maar elke keer de stem en de persoon waar ik een conflict mee had niet uit mijn hoofd. Ik merkte dat ik heel negatief ging denken. Mijn hoofd deed zo zeer. Al na de 1e bars sessie voelde ik mij zo licht en gebalanceerd. Alsof er een heleboel zwaarte en negativiteit uit mijn hoofd weg was. MIjn hoofd en lichaam waren zo ontspannen. Wat een opluchting! Wat heerlijk Karin! Dank je.  Ps Ik stuur nu elke negatieve gedachte weg, zoals je mij geleerd hebt. Dan voel ik weer ruimte. 


Corina
Karin ik heb 2  barssessies ontvangen van jou en je vroeg mij om mijn mening. Ik voel mij een stuk lichter van binnen. Mijn grote verdriet is omgezet in betreuren dat dingen zijn zoals ze zijn  en ik kan weer verder met mijn leven. Dank je wel.

Charlotte
De bars sessies waren nieuw voor mij  en gelukkig goed bevallen. Ik heb de sessies als heel erg fijn ervaren. Dit was mijn tweede. Ik viel zelfs in slaap.
Zo rustgevend  vond ik het. Karin is heel professioneel en ik vertrouw haar. Ze stelt je op je gemak. En dat is best belangrijk vind ik. 

Liliane
Ik heb 2 bars sessies gedaan.  Wat mij opviel is dat ik heel rustig was na  de sessies. En dat is bijzonder want ik heb veel last van malende gedachten. Ik heb al veel gedaan om ervan af te komen. Nu  ben ik zo blij en weet ik dat  als het  echt heel erg is dat ik bij Karin een  bars sessie kan doen om weer wat meer rust te krijgen in mijn hoofd. Dan kan ik het van daar weer zelf oppakken.